Hvad kan vi

Om os

Hos Rederiet Limfjorden har vi specialiseret os i maritime slæbeopgaver og tilbyder skræddersyede løsninger til både private og kommercielle aktører. Med to robuste slæbebåde, Goliath Vig og Gitte Vig, står vi klar til at håndtere en bred vifte af opgaver til søs. Her er et overblik over, hvad vi kan tilbyde:

  1. Slæbeopgaver:

    Vore bugserbåde er særligt udrustet og bemandet til at udføre alt fra enkle slæbeopgaver til mere komplekse maritime assistanceopgaver. Vi opererer i krævende farvande som Østersøen, Nordsøen og langs Norges kyst, hvor vores ekspertise sikrer kunderne effektive og forsvarlige løsninger.
  2. Havnebugsering:

    Vi tilbyder professionel assistance til skibe og andet flydende materiel i havne og til søs. Vores erfaring med manøvrering i trange og udfordrende områder gør os til en pålidelig partner indenfor bugsering, ankringsassistance og andre relevante operationer.

Hvorfor skal du vælge Rederiet Limfjorden

Vores flåde består af de to slæbebåde, Goliath Vig og Gitte Vig, hver især designet til at levere præcis og sikker service under alle forhold. Disse skibe repræsenterer vores engagement i kvalitet og pålidelighed, og sammen med vores erfarne mandskab sikrer de, at dine behov bliver mødt med den største professionalisme.